O nama

Ko su organizatori Kampa Mladih Lidera ?

Organizator Kampa Mladih Lidera

Vukašin Vasiljević

Moje ime je Vukašin Vasiljević, imam 19 godina i osnivač sam Kampa Mladih Lidera. Trenutno pohađam srednju školu u Kanadi, jednu od 18 škola iz pokreta Ujedinjenih Svetskih Koledža (UWC) Pearson. Moje srednje školovanje je bilo ispunjeno aktivnostima i aktivizmom, gde sam jednu godinu proveo u Americi kao učesnik na FLEX Programu, i poslednje provodim u Kanadi kao učenik IB Programa. Zalažem se za jednakost u našim zajednicama sa velikom željom da osvestim talentovane i ambiciozne mlade ljude o prilikama koje ih okružuju u Srbiji i van, te sam pored mnogobrojnih drugih aktivnosti sa tim ciljem zajedno sa Amerom osnovao Kamp Mladih Lidera – mesto za ljude koji zaslužuju prilike.

Organizator Kampa Mladih Lidera

Amer Ljajić

Ja sam Amer Ljajić. Imam 19 godina. Student sam Medicinskog fakulteta u Beogradu. Bio sam polaznik FLEX programa- srednjoškolska razmena u Americi, posle čega sam kao Gradski predstavnik alumni zajednice za Novi Pazar i Beograd radio na društveno korisnim projektima. Osvojio sam drugo mesto na državnom takmičenju u Kanzasu za digitalno izdavaštvo i grafički dizajn, i plasirao se na Nacionalnu Konferenciju Lidera u Vašingtonu. Zajedno sa Vukašinom sam osnovao Kamp Mladih Lidera.

Koordinatorka za logistike

Ana Damjanović

Ja sam Ana Damjanović. Imam 19 godina i rođena sam u Crnoj Gori. Trenutno sam studentkinja druge godine osnovnih studija ekonomije i biznisa u Rimu na Univerzitetu LUISS. Srednjoškolsko obrazovanje sam završila u Sloveniji i stekla International Baccalaureate diplomu. Trenutno sam direktorka međunarodnog sektora Organizacije srpskih studenata u inostranstvu, student ambasador na svom univerzitetu, volonterka u kompaniji koja se bavi karijernim konsultacijama i Erasmus volonterka. Prošle godine sam bila polaznica Kampa mladih lidera, a ove godine mi je pružena šansa da budem organizatorka. Biće mi zadovoljstvo da učestvujem u pružanju znanja koje je meni pruženo prošle godine.

Koordinatorka društvenih mreža i medijskih kampanja

Anastasija Milojić

Moje ime je Anastasija Milojić. Rođena sam 2003. godine u Nišu, gde sam u Prvoj niškoj gimnaziji „Stevan Sremac“ završila specijalni smer filološke gimnazije za obdarene učenike na polju živih jezika, usmeren ka engleskom jeziku, a potom upisala studije germanistike na Filozofskom fakultetu u Nišu. Bila sam lokalna koordinatorka Unije srednjoškolaca Srbije, polaznica Evropske škole debate, radila sam na brojnim projektima usmerenim ka mladima i predstavljala glas mladih puno puta, od čega bih izdvojila učešće na okruglom stolu Ministarstva omladine i sporta povodom izmena i dopuna Zakona o mladima i revizije Nacionalne strategije za mlade, kao i dva sastanka sa Narodnom skupštinom Republike Srbije na temu prava deteta i mentalog zdravlja dece i mladih u toku pandemije. Trenutno sam član Erasmus mreže i radim na organizaciji Kampa Mladih Lidera.

Želiš da nam se pridružiš ?