PRIJAVE SU ZATVORENE!

Dan
Sat
Minut
Sekund

Projektni Menadžment

Na seminaru Projektnog Menažmenta učesnici će imati priliku da steknu osnove rada na projektima svih razmera i upoznaju se sa osnovama pravljenja istih – počevši od pronalaženja budžeta i pisanja zahteva za projekte do realizacije projekata u svojim i širim zajednicama. Ovaj seminar će dozvoliti učesnicima da pronađu sebe u sferi projektnog menadžmenta i nauče od profesionalaca kako upravljati timom, pisati budžete, organizovati događaje i rešavati probleme u svojim zajednicama na konkretan način. Svi učesnici će imati zagarantovanu priliku da volontiraju u jednoj od omladinskih kancelarija u svom regionu kako bi mogli odmah da primene naučena znanja – stremimo ka dubokom razumevanju osnovnih principa i direktnoj primeni istih. Verujemo da je jedina relevantna ideja ona koja može da se primeni i zbog toga dajemo svim učesnicima šansu da odmah nakon Kampa Mladih Lidera iskoriste svoja novostečena znanja, i da unaprede sebe i svoju okolinu kroz aktivna volontiranja i povezivanja sa aktivističkim pokretima.

Karijerni Razvoj i Lični Razvoj su dva suplementarna modula i svi učesnici će biti deo jednog od njih.

Karijerni
Razvoj

Modul Karijerni Razvoj će pružiti učesnicima znanja potrebna za funkcionisanje i napredovanje u modernom društvu 21. veka. Kroz razne radionice učesnici će naučiti kako da budu kompetentni u okruženjima koja zahtevaju visok nivo profesionalnosti i znanja. Naši predavači će preneti znanja o normama profesionalnog sveta, pisanju CV-a, profesionalnog obraćanja i pisanja ali će i dati učesnicima savete i resurse koji će im pomoći da napreduju i definišu sebe u hiper-kompetentnom okruženju.

Lični
Razvoj

Modul Lični razvoj će pružiti učesnicima znanja i veštine za unapređenje sebe kao ličnosti i priliku da započnu put ličnog razvoja. Veštine i znanja koje stiču su produktivno upravljanje svojim vremenom, planiranje aktivnosti i obaveza, efikasna komunikacija, analiza svojih prednosti i mana, kao i pravljenje plana ličnog razvoja.

Istaknuti Lider

Nakon završetka Kampa Mladih Lidera svi učesnici će biti u mogućnosti da se prijave za posebnu poziciju „Istaknuti Lider”. Tri najbolja učesnika će nakon posebnog selekcionog procesa biti izabrani za ovu poziciju. Titula „Istaknutog Lidera” će trajati 6 meseci i zahtevaće od učesnika da uz određen budžet organizuju minimum tri projekta u svojim zajednicama. Svaki „Istaknuti Lider” će imati ličnog (profesionalnog) mentora sa kojim će se sastajati jednom nedeljno i još više razvijati znanja stečena na Kampu kao i organizovati svoje projekte. Ova pozicija zahteva ozbiljnost i rad ali takođe pruža Istaknutim Liderima benefite privatnog mentorstva, projektnih budžeta i sticanja naprednih veština i znanja.

Ako sebe pronalaziš ovde i želiš da ovog leta unaprediš sebe i započneš blistavu karijeru, jedva čekamo da te upoznamo!